krajobrazna arhitektura

Sa svojim timom suradnika nudim izradu idejnih, glavnih i izvedbenih projekata javnih zelenih površina, parkova, dječjih igrališta, šetnica, poučnih staza, privatnih rezidencijalnih objekata, turističkih kompleksa i sl.

Svoje usluge nudimo kako privatnim i pravnim osobama, tako i javnim ustanovama (gradovima, općinama, itd.), ali i uredima arhitekture i krajobrazne arhitekture kojima je potrebna povremena pomoć pri izradi raznih projekata.

ekologija

Ekološka samoodrživost je jedna od glavnih polazišnih točaka pri izradi krajobraznih idejnih rješenja. U doba kada je okoliš pod ogrominim pritiskom, smatramo da je naša moralna i profesionalna dužnost ne samo štititi okoliš, nego i poticati ekološki prihvatljiv razvoj u svakom smislu.

estetika

Dizajn i oblikovanje prostora na načih da zadovolji ukus klijenta temelj je svakog projekta. Poštivajući eventualne povijesne temelje ili postojeće stanje koje se istiće svojim značajem i kvalitetom, nastojimo pratiti trendove u modernom izričaju pri svakom oblikovanju prostora.

funkcionalnost

Funkcionalna organizacija prostora je osnova na kojoj se gradi svaki pojedinačni projekt i koji usmjerava cijeli proces izrade idejnog riješenja. Forma prati funkciju i u tom smislu je ta koja osigurava primjerenost prostora načinu korištenja. Sigurnost i udobnost korisnika prostora je uvijek na prvom mjestu.

%d bloggers like this: