ozelenjavanje interijera

Kao što smo entuzijastični pri uređenju vanjskih zelenih površina, isto tako želimo ozeleniti unutrašnje prostore i doprinjeti brzorastućem trendu upotrebi biljaka u uređenju interijera. Bilo da se radi o ugostiteljskim objektima, trgovinama, hotelima ili pak rezidencijalnim prostorima, smatramo da biljke mogu svaki prostor podignuti na višu razinu. Ako želite da se i vaš prostor ozeleni na originalan način, kontaktirajte nas!

vertikalni i zidni vrtovi

Vertikalni vrtovi ili živi zeleni unutarnji ili vanjski zidovi jedan su od top trendova u uređenju interijera. Postoje razni načini kako ozeleniti zidove sa pravim ili umjetnim biljem i dati vašem prostoru novu dimenziju.

dizajnerske posude za biljke

Veliki izbor originalnih dizajnerskih posuda za biljke koje se mogu pronaći na domačem i inozemnom tržištu, mogu donjeti novu svježinu vašem prostoru. Osim toga, postoji bezbroj kreativnih načina kako posaditi i uklopiti biljke u vaš prostor.

zelene fasade i terase

Žardinjere za terase i fasade zgrada atraktivan su dodatak svakom uređenju interijere i eksterijera. Raznih boja, oblika i materijala, žardinjere sa raznim biljem se mogu ukopiti i oplemeniti svaki prostor.

%d bloggers like this: