Zeleni Krovovi

U suradnji sa Nizozemskom tvrtkom Nophadrain, jednim od vodećih svjetskih proizvođača sustava za zelene krovove, nudimo cjelovita rješenja za izvedbu svih vrsta zelenih krovova. Nophadrainovu prezentacijsku brošuru možete preuzeti ovdje.

Nophadrainove inovativne drenažne sustave, koje sami razvijaju i proizvode već nekoliko desetljeća, odlikuje iznimna tlačna čvrstoća i jednostavnost instalacije – sva tri sloja (zaštitni geotekstil, drenažno akumulacijske kadice i filterski geotekstil) integrirana su u jedan proizvod koji se lako polaže na ravne ali i na kose krovove do čak 45° nagiba. Uz to, u ponudi imaju i vegetaciju i supstrate koji zadovoljavaju međunarodno priznate standarde njemačkog FLLa. Katalog proizvoda možete preuzeti ovdje.

Više o zelenim krovovima i Nophadrainu možete pročitati u intervjuu na portalu green.hr ili na stranicama časopisa Korak u Prostor.

Ukoliko Vaš projekt ima zeleni krov, obratite nam se za savjetovanje i pomoć pri projektiranju i implementaciji zelenog krova. Za dodatne informacije o Nophadrainu posjetite web stranicu ili nas kontaktirajte direktno.

Ekstenzivni zeleni krovovi

Idealan sistem za ugradnju sustava zelenog krova sa minimalnim zahtjevima za održavanjem, koji uključuje sedume, trave i drugo nisko raslinje. Pogodno za ravne i kose krovove do 45° nagiba.

Intenzivni zeleni krovovi

Održivi sustav za postavljanje čitavih vrtova ili parkova na krovove, koristeći drveće, grmlje i nisko raslinje, a moguće je postavljanje i vodenih elemenata.

Prohodni i provozni krovovi

Pouzdan sustav za ugradnju opločenja na krovne terase i na krovove podzemnih konstrukcija koje uslijed svoje izrazite tlačne čvrstoće može izdržati pritiske osobnih automobila i teških teretnih vozila.


%d bloggers like this: